Har Du Vanskelig For å Forbedre Huset? Prøv Disse Ideene!

Vil du begynne å gjøre hjemmet ditt til et drømmehus? Det er mulig for deg å lære teknikker for trefinishprosjekter, samt for å takle større oppgaver. Det kan være gøy å gjøre oppussingsprosjekter. I noen tilfeller kan det være lettere enn du tror, ​​spesielt hvis du bruker tipsene i en guide som denne.

Installer takvifter for å sirkulere luften i hjemmet ditt. Om sommeren kan viften justeres for å blåse ned, og om vinteren kan den justeres for å trekke luften opp. Dette øker effektiviteten til verktøyene i hjemmet ditt, slik at du betaler mindre i varme- og kjølekostnader og sparer energi.

For å reparere et større hull i veggene dine, bruk arkstein. Lag først hullet til et jevnt kvadrat eller rektangel ved å skjære bort et målt område. Å gjøre dette vil gjøre hullet større, men vil tillate deg å få nøyaktige dimensjoner for reparasjon. Skjær deretter et stykke arkstein som er av samme størrelse som firkanten eller rektangelet du nettopp kuttet fra veggen. Plasser det nyklippte arkplaten i hullet og fest det med gipsspiker. Påfør deretter skjøtemasse i sømmene. Dekk sømmene med skjøtebånd, og legg deretter på et nytt lag med skjøtemasse og glatt det ut. Når du er tørr, må du male den med hvilken som helst farge.

Du kan øke tørkingen av gipsplaten ved å bruke en hårblåsere! Enhver hårføner vil fungere så lenge den er bærbar nok til at du kan lede luftstrømmen fra den over lappen din. Hold lufttemperaturen satt til lav og ikke prøv å tørke plasteret for raskt, ellers sprekker det.

Lim veggplaten på plass før du spikrer den! En fugepistol og riktig lim gjør jobben raskt. Fordelene med raskere installasjon er åpenbare. En annen fordel er færre negler. Videre holder limet veggplaten tett på plass, og det er mindre sannsynlig at neglene du bruker kommer til å dukke opp i fremtiden.

Hvis du vil holde toalettskålen ren, er det bare å tilsette blekemiddel innimellom. Bleken kan stinke litt, men bakterier vil bli drept, og du vil vite at alt er så rent som mulig. Hvis du er veldig opptatt av lukten, kan du prøve duftende blekemiddel.

Et lite bakgrunnsbilde kan legge til appell og utmerkelse i bokhyllen din. Velg et unikt og attraktivt design. Hvis du bruker tapet på ryggen til en bokhylle, vil bakgrunnsdesignet vises bak bøkene når bunker stables. Dette tipset kan gi en gammel bokhylle et nytt utseende og skape et visuelt tiltalende fokuspunkt i ethvert rom.

Det er mulig å lære å utføre nesten hvilken som helst forbedring av hjemmet. Fagpersoner trengte å lære ferdigheter til å forbedre hjemmet, og hvis du anstrenger deg, kan du gjøre det samme. Hvis du benytter deg av tipsene du har lest, vil du kunne jobbe mot å bli den slags person som gjør hjemmet sitt vakkert ved hjelp av sine egne ferdigheter.

Home Improvements That Last

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.